У Службі автодоріг показали, як ремонтують «київську» трасу на Буковині – фото

12 Червня 2018 09:08

У Службі автодоріг показали, як ремонтують «київську» трасу на Буковині - фото

У Чернівецькій області тривають ремонтні роботи на одній з ділянок автомобільної дороги державного значення “Житомир-Чернівці” на ділянці с. Недобоївці – с. Керстенці.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, ремонт асфальбетонного покриття протяжністю 5,8 км здійснюється за новітніми технологіями методом “холодного ресайклінгу”.

“Станом на 8 червня 2018 року підрядною організацією ТОВ “ПБС”виконані роботи з демонтажу залізобетонних конструкцій та вирубки порослі, завершені роботи по демонтажу бар’єрного огородження та водовідведенню. На всій площі, що підлягає ремонту у 2018 році, виконано розпушування старого асфальтобетонного покриття, непридатного для подальшої експлуатації, та виконані роботи з відновлення основи дорожнього покриття, тобто з регенерації шарів дорожнього одягу за технологією “холодного ресайклінгу”. Виконано укріплення узбіч піщано-гравійною сумішшю на 65%, завершені роботи по влаштуванню з’їздів. На всій площі завершені роботи по влаштуванню нижнього шару покриття дороги із крупнозернистої асфальтобетонної суміші товщиною 10 см протяжністю 5,8 км. Паралельно влаштуванню нижнього шару покриття ведуться роботи по встановленню залізобетонних лотків, що склало 30% від загального об’єму. Змонтовані водоперепускні труби. Приступили до влаштування тротуарів по с.Недобоївці Хотинського району та укладанню верхнього шару покриття із щебенево-мастичної суміші товщиною 5 см, протяжністю 1 км”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вартість виконаних робіт склала понад 55 млн грн.

Водночас Служба автомобільних доріг звертається до всіх водіїв – з розумінням поставитись до тимчасових незручностей в місцях проведення дорожніх робіт та дотримуватись вимог правил дорожнього руху.

У Службі автодоріг показали, як ремонтують «київську» трасу на Буковині - фото

 

У Службі автодоріг показали, як ремонтують «київську» трасу на Буковині - фото