Нещодавно у Чернівцях почали організовувати одноденні тури до Румунії

15 Червня 2018 10:10

Крім відвідування туристичних пам’яток, люди зможуть провести шопінг в одному із супермаркетів Сучави. Одноденні тури стародавніми храмами та монастирями Румунії із шопінгом організовують у Чернівцях.

Про це асс розповіли у Чернівецькому екскурсійному бюро.

«Ми нещодавно почали організовувати такі одноденні тури до Румунії. Зараз набираємо групу вже на наступні вихідні, на 23 червня», – говорить працівник бюро Владислав Татавасян. Виїжджають з Чернівців туристи зранку о 08:00 і вже з 11:00 починається екскурсії стародавніми монастирями. «Намагаємося вивезти групу з Чернівців якомога раніше, щоб пошвидше, до великих черг, пройти українсько-румунський кордон», – пояснюють екскурсоводи.

Насправді, за один день можна відвідати немало цікавих пам’яток, кажуть в бюро. Пропонують екскурсії у монастир Путна та Сучевіце, які занесені до спадщини ЮНЕСКО. Переїзд до села Марджиня та знайомлення із ремеслом «чорна кераміка». А також відвідування соляної шахти у селі Качіка. Крім того, туристичний автобус заїде у місто Сучава для шопінгу. Повернення до Чернівців о 21:00.

«Ціна за тур для дорослого складає 795 гривень. Якщо дитина на руках, то її можуть безкоштовно провезти. А вже трохи більша дитина, яка займає місце в автобусі сплачує 50 гривень. За ці кошти ми пропонуємо переїзд, супровід гіда, який володіє румунською та страхування», – повідомив Владислав Татавасян.

За харчування та купівлю вхідних білетів у монастирі туристи сплачують додатково на місці.

Запис на екскурсії за тел: (0372) 909-220, (095) 86-17-601, (068) 040-18-18 або за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 10.