Зміна руху маршруток у Чернівцях. Тролейбусники не помітили зростання пасажиропотоку

22 Червня 2018 09:10

Зміна руху маршруток у Чернівцях. Тролейбусники не помітили зростання пасажиропотоку

У Чернівцях у тролейбусному управлінні не побачили виникнення проблем із рухом електротранспорту в умовах оновленої схеми руху маршруток у місті.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу ТВА, пише molbuk.ua

Зокрема, у комунальному управлінні кажуть, що на лінії сьогодні випустили більш, ніж половину тролейбусів, і вони, мовляв, з роботою і потоком пасажирів справляються.

“Сьогодні на маршрути міста Чернівців випущено 55 тролейбусів. Найбільше звернули увагу на маршрути №1, №6 і №2. На маршрут №6 випущено сьогодні 10 тролейбусів”, – повідомив виконувач обов’язків директора тролейбусного управління Михайло Олексюк.

Водії тролейбусів кажуть, що у зв’язку із нововведеннями, колапсу у місті немає.

“Чесно кажучи, ми очікували, що буде більше, оскільки оголосили зміни в русі маршруток. Але ажіотажу та збільшення пасажиропотоку не відбулося”, – водій тролейбуса №1 Антон Циганюк.

Водночас Михайло Олексюк повідомив, що сьогодні в управлінні фіксували зменшення інтервалу руху тролейбусів.

“Інтервал руху маршруту №6 був 6-7 хвилин, на першому маршруті інтервал складав 5 хвилин”, – повідомив в.о. керівника управління.

Раніше повідомлялося, що від сьогодні, 21 червня у Чернівцях була запроваджена нова схема руху на окремих маршрутах автобусів. Зокрема, тимчасово скасовано рух трьох маршруток – №11, 12 і 40.